De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent een leuke tijd vol gezelligheid en tijd spenderen met uw familie en vrienden. Jammer genoeg lopen de werkzaamheden vaak gewoon door. Volgens ons draait het altijd om communicatie en dat begint bij het opnemen van de telefoon. En hoewel ons kantoor aan De Blécourtstraat 1 te Eindhoven van 24 december vanaf 13.00 uur tot en met 4 januari gesloten is in verband met de feestdagen, blijven wij wel onze services aanbieden.

Wij bieden u de gelegenheid gebruik te maken van onze mobiele bereikbaarheidsdienst. In deze periode ontvangt u 1 tot 2 keer per dag een overzicht van de aangenomen telefoonberichten. In spoedgevallen zullen wij uiteraard direct contact met u opnemen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. U betaalt bij ons alleen de tijd voor de werkzaamheden die daadwerkelijk zijn uitgevoerd in plaats van een vast uurloon. Zo bent u met zo min mogelijk kosten toch telefonisch bereikbaar. En dit gaat u veel geld besparen!

Daarnaast kunt u ook tijdens deze periode gebruik maken van onze administratieve, secretariële of boekhoudkundige ondersteuning.

Kerstballen

Wilt u van een van bovengenoemde services gebruik maken dan vernemen wij dit graag voor 1 december a.s. van u zodat wij hiermee in de planning rekening kunnen houden. Wij horen het graag.