Het jaar 2015 zit er weer bijna op. Het gebruikelijke moment waarop we allemaal even terugkijken op het afgelopen jaar en voornemens maken voor het nieuwe jaar. Het was een bewogen jaar waarin weer veel leermomenten hebben plaatsgevonden en waarin veel nieuwe dingen tot stand zijn gekomen. Wij zien de toenemende behoefte van onder andere management- en recruitmentondersteuning, servicedesk en telefoonbeantwoordingservice groter worden. Onze krachten en expertises groeien en ook aankomend jaar willen wij onszelf blijven ontwikkelen door het zorg dragen van de juiste prikkels.

Wij willen u als gewaardeerde relatie nog een speciaal aanbod doen. Wij bieden u een eenmalige korting aan van 50% op de factuur indien u deze maand iemand aandraagt die serieus geïnteresseerd is in telefoonbeantwoording en wij mogen verwelkomen als nieuwe klant met een basisabonnement. Er is geen limiet aan het aantal aan te brengen klanten wat inhoudt dat u opeenvolgende maanden kunt profiteren van de korting op uw factuur. Deze speciale aanbieding geldt tot en met 31 december 2015.

Uw vertrouwen in onze specialisaties droeg bij aan een mooi 2015 en hier willen we u op de drempel van het nieuwe jaar hartelijk voor bedanken. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toe waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.